Advertentie
Startpagina overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Paginanaam nog vrij?
Paginanaam:

.linksstart.nl

Inloggen
Paginanaam:

Wachtwoord:


Vergeten?
Tips
Startpagina Info
U kunt hier gratis een startpagina maken

Het is gratis om een startpagina te maken op linksstart.nl Als u er een klein beetje aandacht aan besteed kunt u er geld mee verdienen.

Geen technische kennis nodig

Het beheren van een startpagina vereist geen enkele technische kennis. Met een beetje gezond verstand moet het beheren van een pagina zeker lukken. Lukt het niet, stuur ons een mail. Ook kun je soms van andere beheerders wel leuke tips krijgen. Alles spreekt eigenlijk voor zich.

Bouw zoveel pagina's als uzelf wilt

Met één account kun u zoveel startpagina's op linksstart.nl beheren als u zelf wilt. Om meerdere pagina's te beheren dient u eerst een account aan te maken. Vervolgens kunt u nadat u bent ingelogd meerdere pagina's registreren en bewerken vanuit uw account.

Beheren van de startpagina's

Deze startpagina is zo gebouwd dat iedereen met een beetje kennis van internet een startpagina kan beheren die goed scoort in de zoekmachines en veel bezoekers ontvangt.

Bijna alle onderwerpen zijn toegestaan

Bijna alle onderwerpen zijn mogelijk mits ze wel voldoen aan de nederlandse wetgeving dus zgn "autohitters" "warez" "mp3 sites" "goksites" en natuurlijk porno zijn streng verboden. Doet u dit toch dan word je pagina direct verwijderd!

Geld verdienen met uw pagina

Commerciele links zijn toegestaan natuurlijk anders kan je ook geen geld verdienen.

Hoeveelheid tijd

Een goede startpagina vergt de eerste keer ongeveer 3 uur tijd. Heb je een beetje html kennis en je kent zgn affiliate programma's dan zal je wellicht wat sneller klaar zijn. Geef niet te snel op, een pagina heeft tijd nodig om te maken en zeker om gevonden te worden door de zoekmachines. Je kan beter 1 pagina beheren waar je veel aandacht aan hebt besteed, dan meerdere pagina's met enkel links van uw eigen sites erin.

2009-2013 Copyright linksstart.nl
Disclaimer